Finas prima liv

Finas prima liv

tisdag 15 mars 2011

Looove i Trollis

I helgen hade vi lånat ut dottern till mormor och morfar. Och sen kom farmor och farfar och ville låna sonen. Tänka sig!

Ett sånt här tillfälle kommer inte så ofta och det får man alltså inte missa! Så jag proppade min krasslige man full med Ipren och drog iväg honom till Trollhättan.

Där bodde jag när vi träffades, där hade vi vår första dejt och där vi blev sambor. Så Trollis har en speciell plats i hjärtat, även om vi inte är där speciellt ofta. De senaste åren har det främst varit för att vända barn, föda barn och besiktiga barn. I lördags – utan barn.

Först fika – överraskad med en massa hjärtan – på Strandgatan, där vi ofta hängde som nykära. Vilka minnen! Och så underbart att sitta och titta på folk och prata i lugn och ro en lååång stund och utan att någon flaxar och hoppar jämfota bredvid.

Efter en tur på stan så tog vi en liten nostalgisväng förbi gamla kvarteret och parkeringsplatsen där vi såg varandra för första gången.

Kanske att man skulle kunna duka upp ett bord och ha romantisk middag där, på parkeringen utanför Hemköp, när vi firar tio år tillsammans. Vilken syn det skulle vara, va? En urtråkig plats, men faktiskt så speciell för oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar