Finas prima liv

Finas prima liv

fredag 26 augusti 2011

Detox dag 5

Jag ska inte sticka under stol med att det känns lite motigt. Men, viktigt: det är aldrig riktigt tufft, som det var i några dagar under den första detoxen. Jag är inte hungrig, mer utled på att äta grönsaker och bara grönsaker. Nu, när jag ser målsnöret, så blir det nog mentalt tuffare också, tror jag. Förra lördagen, före detoxen, känns väldigt avlägsen. Det känns med andra ord som om jag har detoxat i en hel evighet. Forever and ever. Men nu är det bara slutspurten kvar.

Mannen var förresten hemma och gjorde mig sällskap på lunchen. Vi satt mest och blängde på varandra, som två trötta kor, på varsin sida om bordet. Det enda som kom ur våra munnar var typ: "Tänk dig en bit parmesan och ett glas vin... Eller pasta al pesto. Mmm..."

Jag älskar grönsaker och jag äter till och med upp det där ensamma och något fåniga salladsbladet som brukar ligga som garnering på tallriken, när man beställer in pubmat. Jag hoppas inte att den här detoxen kommer förstöra min faiblesse för det gröna. Nä, det är nog ingen risk!

Detoxen har fört med sig önskade effekter, så jag är glad att jag gör den. Mer om dem när jag summerar sen!

När vi var och handlade efter dagis, så plockade dottern ner en receptfolder med bara bönrecept. Den åkte i soporna direkt. Om några veckor så kanske jag är mottaglig. Först ska jag äta lite av det här:


Och kanske lite av det här:



Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar