Finas prima liv

Finas prima liv

söndag 28 augusti 2011

Jag ska bli hundägare! :)

Idag har vi bokat en hund. Min man har velat ha en hund sen... ja, typ alltid. Jag har varit lite mer skeptisk, men har haft gott om tid att tänka och tillslut övertygas.

Nu i somras har vi tittat på framför allt vit herdehund och bestämde oss för att det var en sådan som vi ville ha. Efter en massa research och ingående intervjuer med diverse hundfolk, så har vi bara stärkts i vår uppfattning om att vi har hittat rätt ras för oss. Och nu även en bra uppfödare, vilket känns som det absolut svåraste att avgöra. Det känns så obeskrivligt roligt!

Tänk, i april kommer det förhoppningsvis en liten valp till oss från Danmark.

1 kommentar:

  1. Jätteroligt för er och tänk vad långsamt tiden kommer att gå fram till april nu. Tur att det kommer en jul emellan så att ni får lite annat att tänka på :-)

    Vår valp är fem månader nu och vi är mitt inne i vardagslydnadsträningen med allt vad det innebär. Koppel, sitt, stanna mm mm. Emellanå känns det som att hon aldrig kommer att lära sig men så "klickar" det till och verkar falla på plats. Men att skaffa hund känns som det bästa vi gjort på länge. Det är så roligt.

    SvaraRadera